mandag 25. januar 2010

Rare matvaner & 5 nye menn

Vi pleier å ha ganske stor frokost lørdag og søndager. Da er det far i huset som steller i stand. Men vi har oppdaget at vår lille sønn på snart 3 har en spesiell smak når det kommer til mat. Det skal helst smake masse & hvor flere smaker jo bedre.....
Her har vi noen bilder av hva han pleier å ha! Nugatti, agurk, tomater, egg! Eller leverpostei, syltetøy,salami og agurk! Å DETTE SPISER HAN !





























Så har jeg fått meg 5 nye menn i livet;) De heter Timothy, Jesse, Eric, David og James!
å når jeg "vipper" dem så kler de av seg!!!! Dette er noe alle jenter burde ha ihvertfall en av;) hehe.... De kalles Pocket Rocket fra Urban Decay og er rene chippendales!
Dette er en lip gloss med utrolige fine farger og gaske masse "shine". De lukter og smaker godt også!













Ikke så lett å se på bildene, men de har tøy på så vipper mann lett på den så er de bare i trusa;)
OBS bilde er på begge sider, så du har mannen både forfra og bakfra!!!


søndag 17. januar 2010

En tung dag























I dag er en tung dag.Vår kjære 4beinte har gått bort og vi er i sorg.
Han var så sprek og god så dette kom helt uventet. Vi hadde svigermor som barnevakt, for vi skulle til venner å spise villsvin.
Kvelden var kos, men sjokket når vi kom hjem var helt forferdelig.

Arnold var på badet nede og jeg skulle lufte han. Da jeg åpnet døra kom han ikke løpende som han pleier. Han lå bare helt stille og "sov". Jeg ropte og gikk inn til han, men det var ingen reaksjon. Så så jeg at det var kommet en del blod fra nesen hans og at han ikke pustet. 

Hadde vi visst at han var syk eller  gammel så hadde det vært en ting, men gullet ble bare 1,5 år. Han var sprek gutt som elsket turer og alle vesner.  
Nå skal han få løpe evig på sine jaktmarker, mens vi sitter her med savnet av han og hans morsomme påfunn.  Uff.... dette er ikke noe greit.


lørdag 16. januar 2010

Sommeren som kommer



Nå sitter jeg her i snøslaps og +0,5 grader å venter på våren og sommeren!
Jeg lengter så utolig etter litt varmere tider og hage stell!

Jeg har jo drivhuset, men det spørs om mine kjære overlever den første vinteren der ute! Har ikke isolert det med noe (vel noen .gardiner!) men varme står på, så jeg håper det går bra!

Det er jo ikke så mye der inne enda. Noen selvsådde sitronplanter, appelsin, fiken, avokado, druer, oliventre og litt sånt!
Dette er jo egentlig planter som burde tåle litt, men med denne kulden som har vært vet jeg sannelig ikke om alt overlever.

Til våren skal jeg gjøre ferdig dammen.... og prøve meg på noen fisker samt vannliljer. Det blir jo artig!



Bildene er  lånt fra nettet


Det er så mye jeg skal få gjort til våren/sommeren, men jeg rekker sikker ikke alt. 
Har noen "buer" jeg skal lage samt renske opp i litt gammelt rot!
Det kribler skikkelig i fingrene nå! 



onsdag 13. januar 2010

✗ALARM✗



















Alarmen går..... Jeg tenker fly? Lytt til radio.... sprengning????
Hva er det den alarmen egentlig alamerer???? Jeg har faktisk ingen aning! 
Aldri har jeg hørt forskjell på disse forferdelige hylene som skriker i luften sånn ca 2 ganger i året? Så idag gikk en eller annen alarm, det kan ikke ha vært ; lytt til radio for det gjorde jeg, men der sa de ingenting (ihvertfall ikke på den kanalen jeg hørte på) 
Så da må det være denne flyalarmen...... Ok, greit. De tester disse alamene for å se om de virker i tilfelle det skulle være behov for å bruke dem. Det er da en tanke streifer meg;Hvis vi plutselig skulle få behov for alarmen, er det ikke da også greit å ha tilfluktsrom som folk og fe kan løpe til???? 
Her i "bygda" fungerer tilfluktsrommet som ett lager for skolen.... Det inneholder alt fra stoler uten sete, pulter uten ben, bøker som ikke lengre er i planen og støv fra 1930 tallet, papp som vaktmester ikke har fått kvittet seg med enda + en masse annet ...... Hadde en binders søkt tilflukt der så hadde det vært trangt..... Hvor skal da alle disse menneskene som bor her rømme når en av disse alarmene begynner for alvor!?

 Kanskje vi heller burde teste tilfluktsrommene? 

onsdag 6. januar 2010

Eyeliner

For alle oss eyeliner mennesker... her er en utrolig bra eyeliner som varer!
Jeg har prøvd mange forskjellig typer og dette er favoritten! 
Den holder lenge er vannfast og lett å føre på! Så 10 av 10 poeng fra meg!!! En ting bare;) Jeg bruker denne eyelineren på vannlinjen, IKKE på øyelokket! (der bruker jeg en gel liner)
Christian Dior Eyeliner Waterproof - # 094 Trinidad Black 1.2g/0.04oz Make UpNavnet er: Christian Dior Eyeliner Waterproof Long-Wear Waterproof Eyeliner Pencil 

mandag 4. januar 2010

kule dubedingser

Vi er en familie som liker små og store dubedingser.... i det siste har jeg lett etter kule hodetelefoner til min søte små! For det er jo litt irriterende å sitte å høre på alle de rare lydene disse spillekonsollene kan lage! Så nå har jeg vært på jakt og funnet;)

Skullcandy SGHEBZ-80 Paul Frank Julius Hesh Headphone (Multi-Colored)
(Bilde er lånt fra Skullcandy, merket er Paul Frank)
Jeg synes denne var utrolig søt! Så det ble en av disse og en Hello Kitty til min datter!

Nå skal jeg ut å kjøpe en "stepper" for nyttårsforsette er mer trim, mindre sofa ;)