onsdag 21. oktober 2009

mat tips



Stekt ris!

utrolig godt (synes jeg) og lett!

2 gulerøtter 
erter
mais
2 egg
reker (i lake, men uten laken!)
ris
kylling

1 ts curry
1ts salt 
2 ts sukker ( kan sløyfes)

Jeg pleier å steke kylling i små biter først + koke risen på forhånd (da blir den ikke så "klebrig")
Ta 2 ts olje i pannen og stek gulerøttene på høy varme! Knekk eggene oppi og rør rundt til eggene er ferdige! Ha så i kyllingen, erter mais. Skru ned varmen. Ha i risen og til slutt rekene!
Så salt sukker og curry!
La dette surre litt på svak varme!

Bon appetit

4 kommentarer:

  1. Hva slags ris bruker du? Og du koker den på forhånd eller?

    Elsker dette!!

    SvarSlett
  2. Bruker basmatiris! (ikke disse porsjonsposene, men skikkelig) Koker dette først så det blir litt kaldt før jeg hiver det oppi retten;)

    Hvordan er det ellers med dere???

    SvarSlett
  3. Jaudå. Her går det så greit så! Gubben skal avgårde siste helg i Oktober. Lurte på om vi skulle tromme i hop en vinkveld eller noe?

    SvarSlett